Mr Potato










TUTORIAL: Com he fet aquest aquesta imatge?

1. Obre el fitxer Mr Potato
2.Amplia la imatge amb el desplegable que trobaràs a baix del programa em una barra, per així treballar millor.
3. Selecciona l'eina de selecció lliure (la corda), que esta dins la finestra de caixa d'eines. Amb aquest eina, seleccioneu tota la superficie que vols copiar.
4. Un cop seleccionada, fica't sobre qualsevol punt de la imatge seleccionada, amb el boto dret clica l'opció copia visible. Després t'apareixerà a la finestra de canal i capes, en la zona de pinzells, la imatge que tu anteriorment has retallat.

6. A continuació arrossega el pinzell, que tu mateix has creat retallant la imatge principal, sobre la imatge.

** Si vols rotar el pinzell, selecciona el pinzell i clica el boto dret. Se't desplegarà una pestanya, selecciona capes i desprès  transforma. Després se't desplegara una altre pestanya on hauràs d'indicar quants graus vols rotar la imatge.

**Si vols  canviar al mida del pinzell, posa't sobre la imatge que vols canviar-li la mida i clica el boto dret. Se't desplegara una pestanya i clica sobre capes i després a escala la capa. Set obrira una finestra en que hauràs de posar la mida en que vols escalar la imatge.

7.Un cop tinguis el pinzell sobre al imatge principal en la mida i la inclinació que tu vulguis, selecciona l'eina mou i podràs moure aquest pinzell on tu vulguis.

Un cop fet aquest procediment, podràs repetir-lo tantes vegades com vulguis per crear el teu Mr Potato.

Comentaris

Entrades populars